Wilt u een eigen website, dan kan Vallei Webservices u hier mee helpen. Hierin zijn 3 belangrijke basiskeuzes. Zo kunt u kiezen voor een zogenaamd CMS software pakket (*gratis geleverd bij onze hostingpaketten) waarmee u makkelijk zelf een website kunt ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Hiervoor is echter inzicht in ontwerp en functionaliteit, alsook een beperkte kennis/pc-vaardigheid voor vereist.
Een tweede mogelijk is dat Vallei Webservices uw site voor u bouwt met een CMS(Content Management System) en daarna aan u overdraagt. U kunt dan daarna zelf op simpele wijze de site bijhouden en beheren en aanpassen zoals u dat wenst.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gehele proces, van ontwerp tot beheer/onderhoud, door Vallei Webservices voor u te laten regelen. Zo kunt u zelf uw focus op uw eigen ondernemerschap houden en heeft u geen omkijken en bent u verzekerd van de beste resultaten!

Het maken van een goede website kost tijd, kennis van software, maar vooral ook inzicht in ontwerp en functionaliteit! Toch vinden wij dat een website daarom niet duur hoeft te zijn! Wij vinden het namelijk belangrijk dat een website is ontworpen naar zijn doel.

Als u besluit uw site door Vallei Webservices te laten maken heeft u 2 keuzes:

1. CMS – Wij maken uw site met behulp van software waardoor u daarna zelf de site kunt beheren en onderhouden. De meest voorkomende applicaties hiervoor die wij gebruiken zijn Joomla en WordPress software. Op deze wereldberoemde software zijn al vele bekende, internationale sites gebouwd.

2. Complete sitemanagement – Wij maken uw site en beheren uw site in zijn geheel. Hierbij zit o.a.: zoekmachine optimalisatie, aanmelden bij de grote zoekmachines*, doorvoeren van updates en wijzigingen, het bijhouden van de beveiliging van uw website etc.
(wij werken samen met o.a. Google en kunnen uw site daarom rechtstreeks in de zoekmachine aanmelden en valideren!)