Een website laten ontwerpen, maar zelf daarna bij kunnen houden om zo de kosten te drukken? Het kan al vanaf € 299,00 (ex btw).

Juist voor de kleinere budgetten hebben wij de mogelijkheid om een website voor u te ontwerpen en bouwen, waarna u zelf de inhoud van de site kunt regelen en bijhouden. Dit wordt CMS genoemd, oftewel Content Management System.

Wij ontwerpen voor u een website op basis van het gerenommeerde Word Press systeem. Dit systeem is inmiddels de basis van miljoenen websites en is groot geworden door eenvoudig te blijven voor haar gebruikers; zonder te besparen op mogelijkheden.

Hoe werkt dit?

Wij ontwerpen, in overleg met u, de site. Hierbij kiezen wij een gepast sjabloon (dat is een ruwe basis, waarbij keuze is uit duizenden verschillende opties) , waarmee wij vervolgens aan de slag gaan om die een eigen uiterlijk en inrichting te geven. Hiermee bent u dus altijd gewaarborgd van een unieke site, er zijn dus nooit 2 sites hetzelfde!

Dit bespaart echter vele uren programmeer-tijd, en dit is precies waarom dit de prijs laag houdt voor u! Oftewel: uw site is uniek maar blijft betaalbaar…

Na oplevering kunt u zelf de site eenvoudig bijhouden. De maandaanbieding van uw groothandel? De uitslagen van uw sportclub? De extra koopavonden van uw winkel? U kunt het zelf eenvoudig aanpassen en bespaart daarmee op de hoge kosten die onze concurrenten vaak rekenen voor het aanpassen van uw site!

Extra mogelijkheden

Het Word Press platform is geroemd om de vele plug-ins die er verkrijgbaar zijn. Dit systeem is groot geworden doordat gebruikers deze (eenvoudig te bedienen) plug-ins vaak gratis beschikbaar stellen voor de andere gebruikers.
Denk daarbij aan bijv. wedstrijdkalenders voor sportverenigingen, fotogalleries voor gebruikers met veel fotomateriaal, software om de website met een facebook pagina te koppelen etc. etc.
Doordat deze plugins relatief eenvoudig door ons geïntegreerd kunnen worden, bespaart dat ons veel programmeerwerk, en uiteindelijk u dus in de prijs. Zo simpel is het.

De uiteindelijk prijs

Een standaard website, geheel ontworpen naar uw wensen, waarvoor u zelf de inhoudelijke teksten en evt. fotomateriaal aanlevert kost bij ons slechts € 299,00 (ex btw).

Uiteraard kunnen wij u tegen een kleine vergoeding ook helpen met de teksten die u in de site wilt hebben.

Neemt u daarom geheel vrijblijvend contact op met ons en overtuig uzelf!