Wie zijn wij?

Webhosting uit de eigen regio.

Vallei Webservices is als nieuw bedrijf gestart in 2014, centraal gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Wij vinden dat het internet niet alleen een wereldwijd medium is, maar zeker ook op regionaal nivo een belangrijke taak kan vervullen. Onze service is dan ook niet alleen toegespitst op grote IT-projecten, maar juist ook op laagdrempelige mogelijkheden voor kleinschalige projecten met een klein budget.

Lokale ondernemers, verenigingen, goede doelen, een persoonlijke site over uw hobby etc; tegenwoordig is het ook voor deze groepen belangrijk om snel gevonden te worden op het wereldwijde web. Vaak ontbreekt het echter aan kennis en budget om dit te kunnen realiseren.

Vallei Webservices wil hier verandering in brengen door u deze mogelijkheid te bieden. Of het nu over een website met uw openingstijden en maand-aanbiedingen gaat, of een verenigings-site waarin u uw clubavonden en contactgegevens wilt bekendmaken. Wat dacht u van een forum waar uw leden/vrijwilligers met elkaar kunnen communiceren?

Wij bieden de mogelijkheden om dit te realiseren! Goedkoop en zonder ingewikkelde software. Wij kunnen, aangepast naar uw wens, gratis software installeren zodat u zelf eenvoudig uw site kan aanpassen of ontwerpen. Vallei Webservices kan dit echter ook voor u doen als het u aan tijd of kennis ontbreekt. Bekijk de mogelijkheden op deze site; u vind ongetwijfeld een oplossing voor uw wens!