In uw Direct Admin account op uw hostingaccount vind u na het inloggen een uitgebreide helpsectie. Deze helpfunctie is vindbaar boven in de menubalk onder het rode vraagteken met Help.

Afhankelijk in welk gedeelte u van uw Admin-sectie bent, zal altijd de daarvoor toepasselijke helpfunctie worden weergegeven. Indien u meer informatie wilt, dan kunt u ook terecht op de hulpforums http://forum.directadmin.com/ (Engelstalig) en/of investeer in een Nederlandstalige handleiding (v.a. slechts €9,99).

LET OP! Enige voorzichtigheid is geboden als u veranderingen maakt in Direct Admin! Indien u foutieve instellingen maakt kan dit er soms in resulteren dat uw site niet meer naar behoren werk of zelfs geheel niet meer bereikbaar is voor anderen! Als dus niet precies weet wat u doet, of als u twijfelt, neemt u dan contact op met ons. Wij kunnen voor u (tegen een kleine vergoeding, altijd vooraf met u doorgesproken) de instellingen op een correcte manier veranderen. Indien wij uw account moeten herstellen zijn wij genoodzaakt, afhankelijk van de benodigde tijd, de kosten hiervoor aan u te door berekenen!